Το Atelier Δήμου

 

Στο Atelier Δήμου θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία προτάσεων για το γάμο και τη βάπτιση σας. Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε μαζί, με μοναδικό τρόπο και πρωτότυπες ιδέες την μοναδική αυτή στιγμή.

 

Με εμπειρία 25 ετών στο χώρο του γάμου και της βάπτισης σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη collection, το νυφικό των ονείρων σας. Επίσης λόγω του οτι τα νυφικά μας είναι σχεδιασμένα από εμάς, υπάρχει η ευελιξία να σχεδιάσουμε από την αρχή αυτό που θα θέλατε.

 

Ένας τέλειος και μοναδικός γάμος, δεν είναι μόνο το όμορφο νυφικό.

 

Για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε και όλη την διοργάνωση, με υπέροχες προτάσεις που αφορούν τις μπομπονιέρες, τα στέφανα, τα αξεσουάρ και φυσικά την διακόσμηση του γάμου προσαρμοσμένα στις δικές σας θεματικές αναζητήσεις.

 

Όσον αφορά την βάπτιση, το κατάστημα μας θα βρείτε επιλεγμένα βαπτιστικά ρουχαλάκια, βασισμένα στην ποιότητα και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα χειρποίητων κατασκευών για το στολισμό και τις μπομπονιέρες σας, μπορείτε να δημιουργήσετε το πιο γλυκό, παιχνιδιάρικο και μοναδικό θέμα για να μείνει αξέχαστη η βάφτιση σας. Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί τις όμορφες στιγμές σας.